Teoreticko-metodologické aspekty klastrů - Buček, Milan
Výsledky výskumu klastrov a klastrových iniciatív v Pardubickom kraji. Identifikácia rozdielov medzi klastrami a klastrovými iniciatívami a predpoklady klastrových iniciatív. Metodológia výskumu - forma, obsah a kladenie otázok pre výskum klastrov. Závery a skúsenosti z výskumu, ktoré sú relevantné aj pre aplikáciu v cestovnom ruchu.