Squezze-out na Slovensku a potreba znaleckých posudkov - Harumová, Anna, 1955-
Právna úprava squezze-out v SR podľa zákona o cenných papieroch. Povinné ponuky na prevzatie. Primerané protiplnenie. Právo výkupu.