Migration policy and the economic impact of migration in Italy - Kálmanová, Zuzana
Súčasná situácia imigrácie v Taliansku. Špecifické znaky talianskej imigrácie - porovnanie modelu imigrácie Stredomoria s imigračným modelom Talianska. Vplyv imigrácie na taliansku spoločnosť. Výhody a nevýhody imigrácie.