Nem hagyományos tesztelési és vizsgáztatási módszerek alkalmazása a gépészetben és az oktatásban általában, saját rendszerfejlesztési tapasztalatokkal - Pólya, Attila
Využitie nového testovacieho a skúšacieho systému na Katedre informatiky Obchodnej fakulty EU v Bratislave. Dôvody, prečo sa táto metóda zaviedla a skúsenosti s jej využívaním.