Vnútorný kontrolný systém komerčnej banky - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Kontrola - neoddeliteľná súčasť každého procesu riadenia. Systém vnútornej kontroly banky - procesová a mimoprocesová kontrola. Funkcia útvaru kontroly a vnútorného auditu v banke. Písomná správa o vykonanej kontrole. Plán kontrolnej činnosti. Vypracovanie správy o výsledku činnosti útvaru kontroly a vnútorného auditu.