Súvaha ako súčasť účtovnej závierky malých a stredných podnikov v kontexte navrhovaného štandardu pre malé a stredné podniky - Šulovská, Miriama, 1980-
Definícia malých a stredných podnikov podľa Európskej únie. Podpora malých a stredných podnikov. Projekt Štandardu pre malé a stredné podniky. Snaha o zjednodušenie pravidiel uvedených v IFRS. Obsah navrhovaného štandardu pre MSP. Súvaha ako významná súčasť účtovnej závierky.