Goodwill v kontexte IFRS/IAS1 - Tužinský, Martin
Goodwill podľa novely štandardu IFRS 3 Podnikové kombinácie. Ako sa vyčísli výška goodwillu - grafické znázornenie. Nakúpený goodwill - druhotný goodwill. Zákaz odpisovania goodwillu - potreba majetok testovať na zníženie hodnoty.