Klasifikácia účtov v sústave podvojného účtovníctva - Feketeová, Renáta, 1974-
Základné druhy účtov podľa obsahového kritéria. Účty hodnotových tokov. Zmiešané účty. Členenie účtov podľa funkčných kritérií. Označovanie triedených informácií použitím systému kódovania - účtová osnova. Klasifikácia účtov v sústave podvojného účtovníctva v súčasnosti.