Klastry jako nástroj zvýšení konkurenceschopnosti firem - Pavelková, Drahomíra
Chápanie klastrov podľa M. Portera. Vízie a ciele klastrov. Oblasti spoločných aktivít klastrov. Prieskum vzniku, rozvoja aktivít a spôsobov riadenia klastrov. Právna forma klastrov.