Some aspects of the creation of technical reserves in Slovakia - Kafková, Eva
Typy technických rezerv. Formy a limity umiestnenia technických rezerv. Písomné odmeny a technické rezervy v slovenských poisťovniach. Investičné aktivity poisťovní.