Otázka rozvoja z pohľadu medzinárodných záväzkov - Ščepán, Michal
Súčasná situácia záväzkov rozvojovej agendy v krajinách G8. Okolnosti nízkej miery rozvojovej pomoci. Charakter a kvalita poskytovanej pomoci.