Forming international joint ventures in the territory of Slovak Republic - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Základy spoločného podniku. Prenos vedomostí v rámci medzinárodného spoločného podniku. Environmentálne obmedzenia a a základné podmienky vplývajúce na formovanie medzinárodného spoločného podniku. Skúsenosti Slovenska s budovaním medzinárodného spoločného podniku.