Prioritné oblasti environmentálnej politiky EÚ - Gálová, Lucia
Analýza jednotlivých prioritných oblastí environmentálnej politiky, ich vývoj, dôležitosť a prijatá legislatíva. Kvalita vody. Kontrola odpadu. Kvalita ovzdušia. Ochrana pôdy. Ochrana zdrojov rýb. Radiácia. Chemikálie. Ochrana biodiverzity. Geneticky modifikované organizmy - GMO.