Rezervy ako súčasť záväzkov v účtovníctve podnikateľov - Szászová, Renáta
Záväzky ako významná súčasť cudzích zdrojov účtovnej jednotky. Vecná podstata rezerv považovaných za osobitný druh záväzkov so zreteľom na ich zobrazenie v účtovníctve a prezentáciu v účtovnej závierke.