Využitie dátových skladov na podporu rozhodovacích procesov v podniku - Bartošová, Viera
Informácie ako faktor kvality rozhodovacieho procesu. Business Inteligence (BI). Koncepcie a komponenty BI. Základné riešenie BI. Riešenie s využitím dátového skladu. Podstata dátového skladu. Dátové sklady (systémy OLAP).