Vývoj pozície Slovenskej republiky ako donora rozvojovej pomoci a spolupráce a jej súvislosti - Raslavská, Ivana
Slovenská oficiálna rozvojová pomoc a spolupráca. Komparácia historických aspektov vývoja so súčasnosťou a analýza jej formovania od 1. januára 2007. Inštitucionalizácia rozvojovej pomoci a spolupráce SR. Ciele, kritériá a priority slovenskej oficiálnej rozvojovej pomoci. Rozvojová pomoc a spolupráca z pohľadu slovenskej zahraničnej politiky. Súčasné trendy v objeme a forme rozvojovej pomoci a spolupráce SR.