Bankové produkty pre biznis - Vereš, Juraj
Zisťovanie podpory bánk, ktorá je určená najmä malým a stredným podnikateľom, vrátane obchodníkom. Zisťovanie sa uskutočnilo v nasledovných bankách: Tatrabanka, Istrobanka, Dexia banka Slovensko a ČSOB.