Globálna solidarita - vnímanie študentov z vybraných krajín EÚ - Vokounová, Dana, 1962-
Názory na úlohu štátu v ekonomike. Postavenie neziskových organizácií v spoločnosti. Prieskum názorov študentov v štyroch európskych krajinách (Rakúsko, Holandsko, Portugalsko, Slovensko).