Čo pracovníka demotivuje
Prieskum spokojnosti a zapojenia sa do práce medzi slovenskými zamestnancami. Od nestálych zamestnancov k motivovaným. Typológia zamestnancov podľa spokojnosti a zapojenia sa do práce. Oblasť motivácie, oblasť ústrania, prechodné oblasti, oblasť demotivácie. Metodológia prieskumu.