Inovácie a regionálny rozvoj vo vzťahu k štrukturálnym fondom a kohéznemu fondu v programovacom období 2007-2013 v Slovenskej republike - Ivaničková, Alžbeta
Pripravenosť regionálnej politiky EÚ v smere stimulácie inovačnej výkonnosti európskych regiónov a na operatívnosť tejto politiky vyjadrenú spracovanými operačnými programami s ich stimulačným efektom v oblasti inovácií a poznatkov v Slovenskej republike.