Prečo začať marketingovým prieskumom? - Vokounová, Dana, 1962-
Význam marketingového výskumu pre rozhodovanie a aké informácie sa ním dajú získať. Potreba realizácie marketingového výskumu. Marketingový výskum ako prostriedok získavania informácií. Realizácia výskumu vlastnými silami alebo externou agentúrou.