Kosovo - vyriešený problém? - Jurík, Roman
Vyhlásenie nezávislosti Kosova, posúdenie. Pre Kosovo bude veľmi ťažké stať sa členom niektorých kľúčových medzinárodných organizácií. Komplikované vzťahy medzi Srbmi a Kosovskými Albáncami. Úvahy o budúcnosti Kosova.