Aktuálny ekonomický vývoj Taiwanu a slovensko - taiwanské hospodárske vzťahy - Csabay, Marek
Stručný prehľad aktuálneho hospodárskeho vývoja Taiwanu, základných ekonomických charakteristík a štruktúry zahraničného obchodu. Aktuálny vývoj v slovensko-taiwanských obchodných vzťahoch.