Modelling of unemployment for OKEČ (SUR model) - Komáromy, Peter
Problémy s modelmi, ktoré majú viac ako jednu rovnicu. Modelovanie nezamestnanosti pre zvláštne sektory OKEČ. Modelovanie 14 sektorov OKEČ. Model obsahujúci viac ako jednu rovnicu.