Vzdelávanie pracovníkov ako jedna z ciest rozvoja znalostnej spoločnosti - Čepelová, Anna
Problematika manažmentu znalostí a identifikácia vzťahu a potreby realizácie vzdelávacích aktivít v organizáciách, ktoré budujú systémy založené na vedomostiach.