Centrá zdieľaných služieb - významný prvok transformácie riadenia ľudských zdrojov - Czikk, Peter
Miesto centier zdieľaných HR (Human resources) služieb v rámci nového modelu organizácie HR. Objasnenie spôsobu ich fungovania. Konkrétne príklady z globálnych podnikov, ktoré úspešne zvládli transformáciu HR útvarov.