Niektoré osobitosti účtovania finančného prenájmu (lízingu) - Mateášová, Martina, 1979-
Finančný prenájom z hľadiska zákona o dani z príjmov. Prehľad ustanovení. Finančný prenájom z hľadiska účtovníctva. Ilustračné príklady.