Príspevky hradené zamestnávateľom do fondov sociálneho poistenia a ich zverejnenie podľa IFRS - Mokošová, Daša, 1979-
V súvislosti so zostavovaním a auditom účtovnej závierky podľa IFRS je okrem iných nutné aplikovať IAS 19 Zamestnanecké pôžitky (Employee benefits), ktorý obsahuje účtovné pravidlá upravujúce účtovné zachytenie a ocenenie rôznych foriem odmeňovania zamestnancov vo finančných výkazoch a súvisiace požiadavky na zverejnenie v komentároch k finančných výkazom.