Konvergencia v kontexte Hospodárskej a menovej únie - Muchová, Eva, 1961-
Konvergencia z pohľadu ekonomickej teórie. Kontroverzné otázky súvisiace s konvergenčnými procesmi v hospodárskej a menovej únii. Ekonomický rast a hospodárska a menové únia.