Nástroje aktívnej politiky trhu práce na elimináciu chudoby a nezamestnanosti - Pongráczová, Eva, 1971-
Trh práce s akcentom na vývoj nezamestnanosti. Nová sociálna politika v kontexte trhu práce. Realizované nástroje aktívnej politiky trhu práce v rokoch 2005-2007. Očakávaný prínos z realizácie jednotlivých aktívnych opatrení trhu práce.