Controllingové informačné systémy - Dubcová, Gabriela, 1968-
Softvérové riešenia v SR v oblasti ekonomiky. Najrenomovanejšia IT spoločnosť v oblasti komplexných informačných systémov - SAP. Architektúra manažérskeho informačného systému. Základné princípy fungovania modulov SAP. Popis organizačných jednotiek a základných nastavení v SAP. Ekonomické funkčné moduly: finančné účtovníctvo (FI), kontroling (CO), správa majetku (AA), systém riadenia projektov (PS), riadenie ľudských zdrojov (HR). Popis jednotlivých modulov.