Vlastníte bezcenný majetkový cenný papier a neviete čo s ním... - Markovič, Peter, 1974-
Niektoré skutočnosti súvisiace s finančným investovaním do majetkových cenných papierov a poukázanie na chyby, ktorých sa treba vyvarovať pri impulzívnom rozhodovaní. Výnos a spôsoby jeho vyjadrenia. Dividenda - výnos z investícií do akcií. Investičné riziko a likvidita cenného papiera.