Turkey-EU 2008: time for a new swing in the boring plot? - Najšlová, Lucia
Vzťahy Turecka a Európskej únie. Problémy okolo snahy Turecka vstúpiť do EÚ. Rokovania medzi Tureckom a EÚ. "Vyčerpanosť" Európskej únie. Možnosti, povinnosti a obmedzenia Únie. Turecko v súčasnosti.