Rizikový kapitál: liek na finančnú krízu ? - Dudáš, Ladislav
Súčasná finančná kríza. Financovanie rizikových projektov. Rizikové investície - prečo málo podporovaná forma investovania ? Stručný exkurz do vývoja rizikového investovania v USA. Inovácie v malom a strednom podnikaní. Jedine inovácie a prostredníctvom nich zvyšujúca sa pridaná hodnota dokážu zabezpečiť dlhodobú stabilitu a udržateľný ekonomický rozvoj. K tomu sú však potrebné konkrétne zlepšenia podnikateľského prostredia a uvoľnenie strnulej legislatívy.