Učiaca sa organizácia - pýcha a predsudok slovenských firiem - Lošáková, Anna
Znalostná spoločnosť a znalostný manažment. Prechod od informačnej spoločnosti k znalostnej. Učiaca sa organizácia - čím sa vyznačuje. Súčasný výskum učiacej sa organizácie - dotazníkový výskum (The knowledge management assessment tool). Odlišný prístup k výskumu učiacej sa organizácie: case-specific approach.