Prístupy ku kvantifikácii vplyvu zabudovaných stabilizátorov - Hofreiter, Miloš, 1982-
Poznatky a výsledky niektorých empirických štúdií z oblasti kvantifikácie zabudovaných stabilizátorov a ich vplyv na hospodársky cyklus. Základné vymedzenie automatických stabilizátorov. Meranie účinkov automatických stabilizátorov. Niektoré empiricky zamerané prístupy.