Vybrané špecifiká slobodných povolaní - Foltínová, Ľubica, 1975-
Charakteristika pojmu slobodné povolania. Slobodné povolania v trhovej ekonomike. Regulácia slobodných povolaní v SR: legislatívna, profesná. Požiadavky vstupu na trh pre slobodné povolania. Význam slobodného povolania na Slovensku. Prehľad počtu osôb vykonávajúcich slobodné povolania na Slovensku.