Kvalita života versus trh práce - Holková, Vieroslava
Vstup populácie na trh práce. Práca a kvalita života. Slobodná tvorivá práca ako predpoklad sebarealizácie človeka a kvality života. Nezamestnaní ohrození chudobou. Analýza trhu práce, jeho nerovnováha a z nej vyplývajúca nezamestnanosť, ktorej negatívny dopad na kvalitu života pociťuje tak jednotlivec ako aj celá spoločnosť.