Štruktúra základných rozvojových úloh spoločnosti - Choluj, Vladimír
Podstata a poznanie ľudskej spoločnosti. Hierarchia a charakteristika základných druhov úloh spoločnosti. Predmetová štruktúra celospoločenskej stratégie. Invenčné smery v prístupe k stratégii spoločnosti z hľadiska ekologického, sociálneho a hospodárskeho.