Štatistické riadenie kvality - Taguchiho návrhy experimentov v SAS-e - Horníková, Adriana
Metodika vytvárania návrhov experimentov podľa Taguchiho. Typy stratovej funkcie a priemerná strata na výrobok. Inžinierska stratégia. Interval spoľahlivosti. Príklad aplikácie Taguchiho polí do systému SAS JMP.