Inovácie vo vzdelávaní - imperatívum dneška - Rozborilová, Dária
Vedomostná báza v poslednej tretine 20. storočia a na prelome 20. a 21. storočia. Inovácie vo vzdelávaní. Inovácie vo vzdelávaní, ktoré sa dotýkajú foriem pedagogického pôsobenia učiteľov. Inovácie vo vzdelávaní, ktoré sa dotýkajú žiakov a študentov. Nutná podmienka - zmena prístupu k vzdelávaniu u priamych aj nepriamych účastníkov vzdelávania.