Osobennosti buchgalterskogo učota, analiza i audita v SNG i stranach ES. Slovackaja Respublika - Vašeková, Miroslava, 1978-
Právna úprava účtovníctva v SR. Právna úprava auditu. Profesia účtovníka. Národné štandardy a používanie medzinárodných účtovných štandardov finančného výkazníctva (IAS/IFRS). Účtovníctvo v SR. Vysoké školy, na ktorých sa vyučuje predmet účtovníctva. Prílohy.