Političeskaja korrektnosť i evfemija v jazyke politiki sovremennoj Rosii i Slovakii - Dulebová, Irina
Problematika korektného vyjadrovania sa v ruskom jazyku v oblasti politiky. Uvedomenie si kultúrnych a historických rozdielov.