Vnútropodnikové normatívne právne akty - Toman, Jozef
Vnútropodnikové normatívne právne akty vydávané zamestnávateľom sú prameňom pracovného práva SR. Podmienky platnosti vnútropodnikových normatívnych aktov. Vnútropodnikový normatívny akt upravuje normy správania pre celú skupinu vzťahov rovnakého druhu a neurčitého počtu. Pracovný poriadok ako základný vnútropodnikový normatívny právny akt.