Znalosti uchytené v sieťach – firemná a teritoriálna dynamika (poznatky o znalostiach z projektu FP6) - Buček, Milan
Dynamická trajektória znalostí. Zmeny v ekonomike a spoločnosti v poslednej dobe môžeme zhrnúť ako proces systematickej mobilizácie znalostí v ekonomických aktivitách. Znalostná dynamika nie je teda totožná s inováciami. Vymedzenie znalostnej dynamiky. Sektorové - technologické dimenzie znalostí v informačnej bezpečnosti. Sociálne dimenzie. Teritoriálne špecifiká. Podporná politika.