Zásady tvorby a smernica použitia sociálneho fondu - Zelníková, Mária
Sociálny fond slúži všetkým zamestnancom. O tvorbe, použití sociálneho fondu, či poskytovaní príspevkov je zamestnávateľ povinný vyhotoviť smernicu. Smernica pre tvorbu a použitie sociálneho fondu.