Same Results at the Integrated Project of the Manufacturing Visions - Pavlov, Angel
Medzinárodný projekt "Manufacturing Visions" (ManVis), informácie o projekte. ManVis správy - 5 správ. Cieľ projektu ManVis. Bezprostredné potreby technologického výskumu.