[Mikroekonomická analýza] - Tóth, Miroslav, 1961-
Recenzia na publikáciu, ktorá podáva obraz o takom zložitom mechanizme, akým je ekonomický systém a jeho zákonitosti. Monografia je rozdelená do štyroch základných častí, každá časť obsahuje tak prípadovú štúdiu ako aj cvičenia na opakovanie. Má rozsiahlu prílohu, ktorá sa venuje použitému matematickému aparátu.