Vplyv interkulturality na vzťahy medzi krajinami v rámci Európskej únie - Janíčková, Eva
Význam multikulturality v súčasnom procese globalizácie. Potreba poznania jednotlivých kultúr a vplyv na ďalší rozvoj vzájomných vzťahov. Európska únia - stret odlišných kultúr. Kultúrna pluralita.