Matematické myšlení jako jedna z významných manažerských kompetencí podnikatele - Krčmarská, Lucie
Význam pojmu kompetencie. Pohľad na historický vývoj manažérskych kompetencií. Koncept kompetencie podľa Harzalla a Vernadata. Manažérske kompetencie v ČR. Rozvoj manažérskych kompetencií v súvislosti so vstupom ČR do EÚ. Matematické myslenie ako jedna z významných manažérskych kompetencií podnikateľa.